Gasdepot Pul | Propaangas
gas, gashandel, industriegas, propaan, propaangas, campinggas, bp light, gasfles, gastank, terrasverwarming, horeca
20
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel ons op 06 – 53 66 96 47 of

Propaangas van Gasdepot Pul

Propaangas is ideaal voor de recreatieve toepassingen zoals BBQ en terrasverwarming. Gasdepot Pul levert diverse soorten propaan flessen aan particulieren en campings. Tevens is er nog keuze uit de traditionele stalen fles en diverse lichtgewichtflessen. De propaanflessen kunnen worden afgehaald bij ons depot in Ermelo of bij diverse wederverkopers van Gasdepot Pul. Propaanflessen worden aangeboden in diverse afmetingen van 5, 10, 33 en 47 kg flessen. Wij verkopen propgaangas van Antargaz, Primagaz, Holthausen, Benegas, Campingaz, Rijngas.

Propaantank

Wij bieden diverse soorten tanken aan  van 1.000 liter tot 5.000 liter in boven- en ondergrondse  gastanken. Hiermee kunt u genieten van het comfort van gas zonder aansluiting op het aardgasnetwerk. De tank kan mede voorzien worden van een afstandspeil meter waardoor tijdig en automatisch uw gas geleverd wordt. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken over de inhoud van de tank. Over het onderhoud en de inspectie van de tank hoeft u zich ook geen zorgen te maken, dit regelt Gasdepot Pul voor u.

Horeca

Gasdepot Pul heeft voor de Horeca een gevarieerd aanbod van diensten. Van de levering van propaanflessen tot de verkoop van terras verwarming en/of heaters. Ook het huren van heaters behoort tot de mogelijkheden. Bevoorrading en uitlevering gebeurt volledig in eigen beheer, waardoor we maximale flexibiliteit bieden aan onze klanten.

Veiligheid voorop!

Hét adres voor al uw gas

Gasdepot Pul

Harderwijkerweg 126
3852 AG Ermelo
Telefoon 06 – 53 66 96 47

Merken

Antargaz
Primagaz Easy Blue
Benegas Light
Campingaz
Rijngas

Deze website is ontworpen en ontwikkeld door Buro Vijf