Campinggas - Gasdepot Pul
gas, gashandel, industriegas, propaan, propaangas, campinggas, bp light, gasfles, gastank, terrasverwarming, horeca
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel ons op 06 – 53 66 96 47 of

Campinggas van Gasdepot Pul

Gasdepot Pul is het adres als het gaat om de levering van uw campinggas. Met onder andere Benegas Light (ook bekend als de BP Light-flessen) is het dé oplossing voor uw barbecue of uw skottelbraai. Ook zijn onze campinggasflessen ideaal voor uw terrasverwarmers en/of heaters.

Campinggas

Sinds een paar jaar hebben de lichtgewichtflessen van Benegas zijn intrede gedaan in de markt. Het grote voordeel zit hem, zoals de naam al zegt, in het lichtere gewicht van de fles. Zo zijn ze voor u makkelijker te hanteren. Daarnaast zijn deze lichtgewicht gasfles voor een deel transparant. Zo kunt u altijd zien hoeveel propaangas er nog in de gasfles zit en zult u dus niet zo snel meer grijpen als met de ouderwetse stalen gasflessen. Onze Benegas Light is verkrijgbaar in diverse groottes, namelijk in 5, 7,5 en 10 kilo-formaat.

De bekende metalen gasfles

De bekende metalen gasfles is bij uitstek geschikt voor recreatieve doeleinden. Het grote voordeel is dat deze flessen vrijwel overal in Europa verkrijgbaar zijn.

Deze glasfleren zijn te vullen met zowel propaan- als butaangas. Naast het recreatieve gebruik van deze flessen kunt u propaan ook bedrijfsmatig gebruiken in verschillende branches. Denk hierbij aan de bouw en infrastructuur, horeca en installatiebranche. ook onze stalen flessen zijn in diverse maten verkrijgbaar.

Onze gasflessen zijn onderverdeeld in koopflessen en flessen waarvoor u statiegeld betaalt. Advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Veiligheid voorop!

Industriegas nodig?

Gasdepot Pul levert diverse soorten industriegas voor de industriële markt of klein verbruikers. Diverse soorten gassen zijn op voorraad o.a. zuurstof, acetyleen, stikstof, argon, koolzuur, helium en diverse mengsels van gassen. Deze gassen worden bijvoorbeeld gebruikt in de metaalverwerkende industrie, automobiel bedrijven, onderhoudsbedrijven en loonbedrijven voor het snijden en/of lassen.

Hét adres voor al uw gas

Gasdepot Pul

Harderwijkerweg 126
3852 AG Ermelo
Telefoon 06 – 53 66 96 47

Merken

Antargaz
Primagaz Easy Blue
Benegas Light
Campingaz
Rijngas

Deze website is ontworpen en ontwikkeld door Buro Vijf