Gasdepot Pul | Artikelen
gas, gashandel, industriegas, propaan, propaangas, campinggas, bp light, gasfles, gastank, terrasverwarming, horeca
16113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16113,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Voor meer informatie over onze artikelen kunt u
Heaters
Buitenhaard
SUNWOOD MARINO

prijs op aanvraag

De Marino buitenhaard is geschikt voor gebruik in de horeca. De comfortabele warmte en aantrekkingskracht van het haardvuur garanderen een vol terras, zelfs tijdens koelere avonden. Bovendien past deze haard ook in jouw eigen tuin aan huis. Één gasfles voorziet uren van warmte en gezelligheid. Verder is de Sunwood Marino één van de veiligste producten in zijn klasse.

Flame heater
EUROM FLAMEHEATER 9000

prijs op aanvraag

Met deze Eurom Flameheater heb je een zeer stijlvolle en functionele terrasverwarmer in huis. Aangezien je niet aan een snoer en stopcontacten vastzit kun je de Flameheater neerzetten in je tuin waar je maat wilt. Met een vermogen van maximaal 9000 Watt ben je er zeker van dat jij het niet koud krijgt tijdens de heerlijke zomeravonden buiten. De warmteafgifte kun je zelf trapsgewijs instellen en zo verspil je ook niet onnodig veel brandstof.

Flame heater

Eurom Round 1100 Flame

prijs op aanvraag

Met deze Eurom Flameheater heb je een zeer stijlvolle en functionele terrasverwarmer in huis. Aangezien je niet aan een snoer en stopcontacten vastzit kun je de Flameheater neerzetten in je tuin waar je maat wilt. Met een vermogen van maximaal 1100 Watt ben je er zeker van dat jij het niet koud krijgt tijdens de heerlijke zomeravonden buiten. De warmteafgifte kun je zelf trapsgewijs instellen en zo verspil je ook niet onnodig veel brandstof.

Patio Heater
Eurom THG 140000

prijs op aanvraag

De Eurom THG 14000 is een krachtige staande terrasverwarmer op gas. Het vermogen van maximaal 14000 Watt is variabel in te stellen en de THG 14000 is daarnaast voorzien van een elektronische ontsteking. De THG 14000 is prima geschikt voor het verwarmen van de tuin of het terras. Hierdoor kun je heerlijk blijven genieten wanneer het ’s avonds wat afkoelt.

 

Patio Heater
Eurom TGH 10000
prijs op aanvraag

De Eurom THG 10000 is een krachtige staande terrasverwarmer op gas. Het vermogen van maximaal 10000 Watt is variabel in te stellen en de de terrasverwarmer is daarnaast voorzien van een piëzo ontsteking. De THG 10000 is prima geschikt voor het verwarmen van de tuin of het terras. Hierdoor kun je heerlijk blijven genieten wanneer het ’s avonds wat afkoelt.

Terrasverwarmer
EUROM GOLDEN 2000 Shadow
prijs op aanvraag

De Eurom Golden 2000 Shadow is een terrasverwarmer met een 2000 Watt Golden Shadow lamp. Deze lamp straalt minder licht uit dan andere lampen, maar zorgt toch voor een heerlijke warmte op het terras. Deze warmte verwaait nauwelijks, wat de Golden 2000 Shadow zeer geschikt maakt voor een (half) open terras.

De Golden 2000 Shadow komt met een afstandsbediening, die op meerdere heaters tegelijk gebruikt kan worden.

Warmtekanon
EUROM HKG-10 WARMTEKANON

prijs op aanvraag

De Eurom HKG-10 is een heteluchtkanon op gas, met een vermogen van 10 kW. Dit hoge vermogen, samen met de grote luchtverplaatsing van 300 m³ per uur, zorgen ervoor dat de HKG-10 ruimtes tot 350 m³ kan verwarmen.

Dit heteluchtkanon heeft een RVS kap en is lichtgewicht, dus makkelijk te verplaatsen. Omdat de HKG-10 zuurstof verbruikt voor de verbranding is goede ventilatie belangrijk. Dit heteluchtkanon heeft namelijk een zeer hoog rendement van bijna 100%, en verbruikt daarbij veel zuurstof.

Warmtekanon
EUROM HKG-15 WARMTEKANON

prijs op aanvraag

De Eurom HKG-15 is een heteluchtkanon op gas, met een vermogen van 14,8 kW. Dit hoge vermogen, samen met de grote luchtverplaatsing van 300 m3 per uur, zorgen ervoor dat de HKG-15 ruimtes tot 500 m3 kan verwarmen.

Dit heteluchtkanon heeft een RVS kap en is lichtgewicht, dus makkelijk te verplaatsen. Omdat de HKG-15 zuurstof verbruikt voor de verbranding is goede ventilatie belangrijk. Dit heteluchtkanon heeft namelijk een zeer hoog rendement van bijna 100%, en verbruikt daarbij veel zuurstof.

   Warmtekanon
HKG-30 WARMTEKANON

prijs op aanvraag

De Eurom HKG-30 is een heteluchtkanon op gas, met een vermogen van 30 kW. Dit hoge vermogen, samen met de grote luchtverplaatsing van 1000 m³ per uur, zorgen ervoor dat de HKG-30 ruimtes tot 1000 m³ kan verwarmen.

Dit heteluchtkanon heeft een RVS kap en is lichtgewicht, dus makkelijk te verplaatsen. Omdat de HKG-30 zuurstof verbruikt voor de verbranding is goede ventilatie belangrijk. Dit heteluchtkanon heeft namelijk een zeer hoog rendement van bijna 100%, en verbruikt daarbij veel zuurstof.

Snijbrander
Handsnijbrander
CATWELD X-31 HANDSNIJBRANDER
prijs op aanvraag

De Catweld X-31 handsnijbrander is een betrouwbare stevige en toch lichte snijbrander.

Het gewicht is slechts 1.2 kg.

Deze handsnijbrander die zeer geschikt voor snijden en gutsen .

Gas en zuurstof worden in het mondstuk tot een volledig gasmengsel gemengd waardoor een zeer hoge graad van betrouwbaarheid tegen vlaminslag en vlamterugslag wordt bereikt.

De RVS  afsluiters garanderen een optimale afdichting.

De lengte van de handsnijbrander varieert van 500mm tot 1100mm.

Snijbrander
AGA X-511 DIAMOND
prijs op aanvraag

De X511 Diamond is een betrouwbare stevige en toch lichte snijbrander.

De ovale handgreep ligt goed in de hand.

De bedieningsknoppen zijn zodanig ontworpen dat een goede bediening mogelijk is.

Ideaal voor snijden, gutsen en verwijderen van nagelkoppen.

Industrie regelaars
Reduceer toestel

prijs op aanvraag

Dit reduceertoestel in geschikt voor: Argon, Helium en Stikstof

Reduceer toestel

prijs op aanvraag

Dit reduceertoestel in geschikt voor: Zuurstof

Reduceer toestel

prijs op aanvraag

Deze reduceertoestel in geschikt voor: Acetyleen

Diverse Industrie
Reduceer toestel

prijs op aanvraag

Deze reduceertoestel in geschikt voor: Formeer

Reduceer toestel flowmeter

prijs op aanvraag

Deze reduceertoestel in geschikt voor: Menggas Argon

Vlamdover

prijs op aanvraag

Vlamdover is een vlambeveiliging (V) waardoor de vlam snel wordt gedoofd. De terugstroomklep (T) voorkomt een eventuele omgekeerde stroming van gassen.

 

Weldkar snelkoppeling – 8mm (1x) (tussen slang)

    • Snelkoppeling IB NKTT, 160133254.
    • Passend ‘IBEDA’ voor tussen de slang. Acetyleen 8 mm.

    .
Weldkar snelkoppeling 6mm

  •  IB-NKTT ZU – 6mm (1x) (tussen slang)

    • Passend “IBEDA” voor tussen de slang.
  •  Geschikt voor zuurstof 6 mm.

 

Regelaars voor gas
Gasregelaar 50 mbar

Deze drukregelaar heeft een werkdruk van 50 mbar, een slangpilaar en universele aansluiting.

Geschikt voor propaan en butaan

Gasregelaar 30 mbar

Deze drukregelaar heeft een werkdruk van 30 mbar en een slangpilaar en universele aansluiting.

Geschikt voor gebruik Butaan en Propaan

Gasregelaar 30 mbar

Deze drukregelaar heeft een werkdruk van 30 mbar, een pol en slangpilaar aansluiting

Geschikt voor gebruik op bijvoorbeeld Antargaz 18 & 46,5 KG flessen.

Gasregelaar 30 mbar Campingaz

Deze drukregelaar heeft een werkdruk van 30 mbar, en een 1/4 inch Campingaz aansluiting.

Geschikt voor gebruik Campingaz gasflessen.

Automatische omschakelaar 30 / 50 mbar

De omschakelaar schakelt automatisch over van de lege gasfles naar de volle aangesloten gasfles. De omschakeling vind plaats zonder dat er een onderbreking is van de gas toevoer. De schakelaar is voorzien van een kijkglaasje waardoor de status van de gasflessen eenvoudig te zien is. De schakelaar heeft een ingebouwde drukregelaar, welke te verkrijgen is in een 30 en 50 mbar versie

Cadac koppeling

De Cadac Quick release koppeling is ideaal voor het eenvoudig aan- en afkoppelen van een gasslang aan bijvoorbeeld je barbecue. Je kunt de koppeling aan een 1/4 links aansluiting draaien en hierdoor een snelkoppeling creëren.